Om oss

Mårstig Bygg er en mesterbedrift som ble stiftet i 2009. Etter stabil og god vekst siden firmaet startet så ble firmaet omdannet til et AS i 2013. Dette er en reise som er mulig, dette takket være mye og hard jobbing, tett og godt samarbeid og ikke minst gode kollegaer.

Vi er en allsidig og serviceinnstilt bedrift, som består av et sammensatt og dyktig team.

Vårt hovedfokus er at du som kunde blir fornøyd. Dette oppnår vi ved hjelp av effektivt, riktig og grundig arbeid.

Vi utfører alt av tømrerarbeid og har totalentreprise på blant annet bolig, nybygg, og rehabilitering. Vårt fokus er god service og vi strekker oss langt for kundene våre.

 

Forhandler for VestlandsHus

I 2019 ble vi forhandler for VestlandsHus som er hus og hytteleverandør.

Vi liker verdiene til VestlandsHus og at de setter kvalitet og praktiske løsninger høyt på listen, ikke minst at de ser helheten til kunden sine ønsker og behov.

Verdiene og målene til VestlandsHus er noe vi setter pris på og som vi har som en høy prioritet i vårt firma. For det er jo nettopp dere kunder det handler om. Vi stiller oss helhjertet bak utsagnet i fra VestlandsHus:

«Hver familie og hver boligdrøm er unik. Det er ofte de enkle ting i livet som virkelig teller- som å legge flid i detaljene og aldri miste helheten av syne. Vårt og deres mål er å hjelpe deg med å forvandle din boligdrøm til drømmeboligen, en bolig som er ideell når du flytter inn- og som er bygget for å gi deg glede i alle årene som kommer. Det er da vi kan si; VestlandsHus- endelig hjemme!»

Våre samarbeidspartnere

Vi har faste samarbeidspartnere i alle fag. Dette gjør at vi kan være en totalleverandør som ivaretar prosjektet ditt fra du starter med planleggingen, til du står med nøkkelen i hånden foran et nybygget hus som du nå kan kalle for ditt hjem. Ditt hjem der du kan føle at du er;
– endelig hjemme.
Vi ønsker ikke bare å bygge et hus, vi gjør vårt ytterste for at dette blir noe som du kan kalle for ditt hjem.

 

Mesterbedrift og opplæringsbedrift

Når du skal velge en tømrer anbefaler vi at du velger en mesterbedrift. På den måten kan du være sikrere på at du får fagfolk med god erfaring og riktig kompetanse. Vi kan vårt fag og vet hva vi driver med. Vår kunnskap er din trygghet.

Vi er en opplæringsbedrift med fokus på fremtiden, og har til enhver tid minst to lærlinger i bedriften. Det er vårt mål å gi våre lærlinger et godt grunnlag og trygghet for veien videre i yrkeslivet.

 Jeg håper du finner den informasjonen du leter etter her inne. Følg oss gjerne i sosiale medier som på instagram og facebook. Og ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom du har ytterligere spørsmål.

 

Jeg håper du finner den informasjonen du leter etter her inne. Følg oss gjerne i sosiale medier som på instagram og facebook. Og ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom du har ytterligere spørsmål.

Med vennlig hilsen

Endre Mårstig
Daglig leder

Kontakt oss

Telefon: 55 70 55 90
E-post: post@maarstigbygg.no


Adresse:
Hylkjeflaten 32a, 5109 Hylkje

Om oss

Går du med en drøm om et moderne og funksjonelt hus for deg og din familie? Enten du ønsker å pusse opp det huset du allerede eier, eller om du ønsker at vi skal bygge et nytt hus til deg, tar vi oppdraget. Mårstig Bygg AS er et tømrerfirma med mesterbrev. Vi har lang erfaring innen tømrerbransjen, og utfører alltid kvalitetsarbeid. Nytt hus, rehabilitering, tilbygg, påbygg, garasje eller terrasse? Med god service, gode referanser, bred erfaring og kompetanse utfører vi både store og små oppdrag.