til top
Bestill katalog
  • Om Mårstig Bygg

Om Mårstig Bygg

Vi er en tømrerbedrift som tar både store og små oppdrag i Bergen og omegn. Enten det dreier seg om hus eller hyttebygging, oppussing eller rehabiliteringsoppdrag, så er du velkommen til å kontakte oss.

Om oss

Mårstig Bygg er en mesterbedrift som ble stiftet i 2009. Etter en stabil og god vekst siden oppstart, så ble bedriften omdannet til et AS i 2013. Dette er en reise har vært mulig takket være mye og hard jobbing, tett og godt samarbeid og ikke minst gode kollegaer.
Vi er en allsidig og serviceinnstilt bedrift som består av et sammensatt og dyktig team.
Vårt hovedfokus er at du som kunde blir fornøyd. Dette oppnår vi ved riktig fagfolk på riktig felt. Arbeidet vi leverer er grundig og effektivt utført. Når du kommer til oss, skal du føle deg både ivaretatt og trygg. Vi utfører alt av tømrerarbeid og har totalentreprise på blant annet bolig, nybygg og rehabilitering.
 
Forhandler for Mesterhus

Vi er forhandler for Mesterhus som er en av Norges største boligbyggere. Mesterhus har en fyldig og lekker huskatalog som du kan bestille eller se digitalt.
For å være forhandler for Mesterhus, så kreves det at bedriften skal ha Mesterbrev.
Det stilles høye krav til både praksis og håndverkerutdannelse. Noe som skal gi deg som kunde en ekstra trygghet. I Mesterhus har de slagordet som vi lever opp til: - Det blir som avtalt.
Vi har faste samarbeidspartnere i alle fag. Dette gjør at vi kan være en totalleverandør som ivaretar prosjektet ditt fra du starter med planleggingen til du står med nøkkelen i hånden foran et nybygget hus og– det blir som avtalt.
 
Mesterbedrift og opplæringsbedrift

Når du skal velge en tømrer anbefaler vi at du velger en mesterbedrift. På den måten kan du være sikrere på at du får fagfolk med god erfaring og riktig kompetanse. Vi kan vårt fag og vet hva vi driver med. Vår erfaring og kunnskap er din trygghet.
Vi er en opplæringsbedrift med fokus på fremtiden, og har til enhver tid lærlinger i bedriften. Det er vårt mål å gi våre lærlinger et godt grunnlag og trygghet for veien videre i yrkeslivet.

Vi håper du finner den informasjonen du leter etter her inne.

Følg oss gjerne i sosiale medier som på Instagram og Facebook.