Montering og diverse

Vindusskift

Punktert vindu? Gamle vinduer som isolerer dårlig?
Det fikser vi. Vi demonterer og fjerner de gamle vinduene dine, og setter inn nye vinduer som isolerer etter dagens krav og standard.
Vi skal ikke påstå at du får bedre utsikt etter et vindusskift, men det skader i hvert fall ikke utsyn og inneklima.

Tegning og prosjektering

Ønsker du å ta hånd om ditt eget byggeprosjekt, men trenger hjelp med tegning, prosjektering, skjemaer og søknader?

Vi kan bistå med den delen av prosessen, slik at du kan fokusere på det du synes er mest gøy. Ta kontakt med oss for å høre hvordan vi kan hjelpe.

Taktekking

Bergen får inntil 3000 mm nedbør, hvert år. Det betyr at hver eneste kvadratmeter av taket ditt må tåle opptil 3000 liter vann hvert år. Tre tusen liter i året. Slike nedbørsmengder krever sitt tak, og vi tar gjerne en sjekk på det du har i dag og bytter det med et tak som faktisk vil tåle det været vi har her på vestlandet.

Vær heller litt i forkant og få sjekket taket før det er for sent, en lekkasje sørger for at tusenlappene forsvinner raskere enn du kan fatte. En tak som byttes på grunn av slitasje før lekkasjen oppstår vil koste deg en brøkdel av dette.

Ta en prat med oss om hva vi kan tilby!

Kontakt oss

Telefon: 55 70 55 90
E-post: post@maarstigbygg.no


Adresse:
Hylkjeflaten 32a, 5109 Hylkje

Om oss

Går du med en drøm om et moderne og funksjonelt hus for deg og din familie? Enten du ønsker å pusse opp det huset du allerede eier, eller om du ønsker at vi skal bygge et nytt hus til deg, tar vi oppdraget. Mårstig Bygg AS er et tømrerfirma med mesterbrev. Vi har lang erfaring innen tømrerbransjen, og utfører alltid kvalitetsarbeid. Nytt hus, rehabilitering, tilbygg, påbygg, garasje eller terrasse? Med god service, gode referanser, bred erfaring og kompetanse utfører vi både store og små oppdrag.