Nybygg og Rehabilitering

Nybygg og rehabilitering

Nybygg

Drømmer du om et moderne og funksjonelt hus som tilfredsstiller alle dine behov? Vi hjelper deg i gang med ditt drømmehusprosjekt, og tar gjerne ansvar for prosjektet fra begynnelse til slutt. Vi har gode samarbeidspartnere i alle yrkesgrupper, og kan derfor ta oppdrag som en totalentreprise.

Rehabiltering

Har du kjøpt et hus som er i dårlig stand på grunn av manglende vedlikehold? De fleste bygninger kan reddes ved hjelp av tid, fagkunnskap og riktige materialer. Mårstig Bygg AS har lang erfaring innen rehabilitering, og utfører blant annet utskiftning av gulv, utskiftning av vinduer og dører, utskiftning av utvendig kledning og andre oppdrag innen rehabilitering og oppussing.

Etterisolering

Har huset dutt kalde gulv og lekke vinduer? Er det vanskelig å få varmen i huset til å vare? Dette kan skyldes dårlig isolasjon. Eldre boliger har ofte mangelfull isolasjon. Dette kan enkelt utbedres ved å etterisolere. Ved etterisolering vil du få lavere energibruk og dermed lavere strømutgifter, i tillegg til et bedre inneklima og komfort. Spør oss om etterisolering.