Samarbeidspartnere

Våre samarbeidspartnere

Vår hovedleverandør på byggevarer og trelast

1989 – Næringslivets Hovedorganisasjon opprettes, rullebrett tillates igjen i Norge etter å ha vært forbudt siden 1978, Berlinmuren faller og Geitanger Bygg AS blir etablert av Jan Geitanger. Med tre ansatte og lagerkapasitet på 700m2 (noe som tilsvarer 10 % av spillearealet på Brann Stadion..) omsatte bedriften første regnskapsår for 17 millioner kroner. Nå, mange år senere, er Geitanger Bygg AS fortsatt en solid aktør i det Bergenske tømrermarkedet.

Mur og flistjenester

Murmestrene Knudsen og Olsen tilbyr alt fra utføring av mindre oppdrag til totalløsninger. En murer fra oss vil levere profesjonelle løsninger, høyt servicenivå og bruke de beste materialene på markedet. Vi har stor faglig stolthet som vi verner om gjennom å utføre kvalitetsarbeid gang på gang.


Rørlegger

Larsen Rør & Sanitær er en mesterbedrift som er Godkjent for ansvarsrett og er F-gass sertfisert for montering av varmepumper. Vi har ansvarsrett, er godkjent våtromsbedrift og er medlem av Rørentreprenørene Norge. Vi er et trygt valg

serviceelektrikeren

Vår leverandør på elektro, data, og teletjeneste

Service Elektrikeren AS ble etablert i 1993 for å ivareta private og bedrifters behov for en rask, servicevennlig og seriøs elektriker. Service Elektrikeren AS legger stor vekt på nærhet til sine kunder. Vi har ingen stor og tung organisasjon. Hos oss er beslutningsveien kort, og en personlig service en selvfølge. Service Elektrikeren AS legger stor vekt på arbeidsmiljø, helse og sikkerhet, samt å kommunisere med kundene.

modena

Alt innen  fliser og naturstein

Modena Fliser kjeden ble etablert i august 2000. Det opprinnelige navnet til kjeden var Flispartner, men skiftet navn i mars 2007 til Modena Fliser. Målsettingen til kjeden var å bli den beste riksdekkende kjeden innen flis- og flisrelaterte produkter. Vi samarbeider med Modena Fliser, avdeling Åsane